Friday, April 2, 2010

Masih melodrama hatiku.

Special thanks to Dayang, Akma, Pokyeh and Taqin. Dah lama tak spent time together. Even aku tengah demam pun, sanggop kuatkan badan demi minah dua ekor yang datang dari jauh ni. Sayang korang.


Petang tu, dengan badan yang panas, baru bangun tidur, pergilah gerak karok kat City Idol jumpa Dayang and Akma. Karok for around 2 jam stengah, lagu plak taknak jiwang tangkap leleh pulakk kann? Haha. Suka lahh nyanyi bile suara aku cam sengau2 basah. Terasa seksis pule. Then balik siap siap mandi pe sume, lepak kedai Escobar jap then gerak Bangi dinner kat Mcd. Jumpa jap si Al-Faruqi Al-Habsyi si gay tu lepak lepak. Lama dah tak jumpa si mangkuk tu. Masih seperti dulu yea kau ? Pastu gerak lepak mamak kat Putrajaya.


Borak punya borak sampai ke crita hantu lah, crita kiamat lah, crita Qorim lah...yang si janda dan si duda tak habis habis nak memperli perli. Tapi comel lah korang. Si Pokyeh tu ntah sejak bila jadi lawak gila dah macam ala-ala si Hatim, aku pun taktau. Aku dgn Dayang dok gelak jee tgk gelagat dia. Malam tu kitrg dok asek sebut nama si Hatim tu je. Rindu kot kami ni. Haha. ntah bape kali lah si Hatim tu terbersin bersin kat Perak tu yea?


Atlast, our last destination, mana lagi kan? Ke sunrise lahh. Dah lama tak pergi. Bila lagi boleh cani ? Rindu kawan kawan. :((



Kawan-kawan. Ada yang sejati. Ada yang palsu. Yang pasti, aku sayang kawan-kawan aku. Biarlah apa pun taik kau dah buat. Herm...



The girls.
The boys.
Akhirnya rujuk balik. :))
Madu kahh kami? Ohh tidak ! HAHA.
Penat haa tunggu matahari tak naik naik.
Takmo gado gado lagi kayy ?
Ade rupa demam tak aku ?
Memang aku selalu dikelilingi dua org gadis.
Dia je yang masih janda. Tak lama lagi tak dah lahh kot.
Abe Taqin !
Gebu nya badan aku ya Allah !!
Tengah demam ni tau .









ngeng.



3 comments:

  1. dah rujuk kah akma??
    hehe. sweeettttt<3
    demam2 pun tuff lagi yea kamu? haha

    ReplyDelete
  2. beselaa..nak berjalan pny pasal. haha

    ReplyDelete
  3. haha. anak abah demam yerr?

    ReplyDelete